liefs van ons

Wij gaan ons hier kort aan je voorstellen zodat je een beetje een idee krijgt wie de gezichten zijn achter Share foto & videografie.

Wij zijn Albart & Linda, we zijn nu bijna 10 jaar samen waarvan we er nu vier jaar zijn getrouwd. We houden enorm veel van elkaar, van humor, spontane uitjes en mooie beelden maken. Andere dingen waar we ook van houden zijn: spelletjes spelen, (we zijn allebei nogal fanatiek wat leuke taferelen oplevert) kopjes thee drinken, urenlang kletsen, knuffelen op de bank en mooie reizen maken. Samen nieuwe plekken ontdekken, in Nederland maar ook daarbuiten. We zijn allebei romantisch, houden van pizza en chocolade.

Op onze bruiloft is onze liefde voor trouwfoto- en videografie begonnen. Het klinkt misschien cliché, maar het was voor ons écht een speciale dag. Een dag vol met liefde, gezelligheid en dansjes. We kwamen er zelf na de bruiloft achter dat het zo belangrijk en waardevol is om mooie beelden te hebben van je bruiloft. Vanuit deze liefde is ons bedrijf ontstaan.

Nu we ook als ondernemers bezig zijn, komen we er steeds meer achter dat ook goede reclame op social media en je website belangrijk is! Daaruit is onze liefde voor andere ondernemers ook gegroeid, omdat je uiteindelijk allemaal in hetzelfde schuitje zit. We hebben dezelfde onzekerheden maar ook dezelfde passie voor jouw eigen onderneming. Andere ondernemers ontmoeten en hun bedrijf vastleggen is zo leuk en waardevol.
Ons hart maakt een sprongetje als we een mooi beeld hebben gemaakt.

Nu genoeg over ons, het lijkt ons ontzettend leuk om jou/jullie te ontmoeten! En jullie vast te leggen op een manier die bij jullie past.

About

real moments

desserts

gorgeous florals

Wij houden van shooten; in het klein of grootser. Wij zorgen dat jij je op je gemak voelt. We kletsen lekker tijdens de shoot om elkaar wat beter te leren kennen. We vinden het altijd leuk als je zelf met ideeën of suggesties komt voor een mooi beeld. Maar wij zitten zelf uiteraard ook vol mooie ideeën. Die creativiteit gebruiken om samen iets moois te creëren, dat is zo gaaf! 

Shoots tijdens een golden hour zijn wel echt onze 'lievelings'. Dat is het uurtje nét voor- en tijdens de zonsondergang. Het licht is dan heel zacht en mooi.

Ook vinden wij het heel leuk om jullie wat beter te leren kennen, om een stukje van jullie liefdesverhaal te horen of je verhaal van jou als ondernemer. Eigenlijk kan je het zo samenvatten; wij houden van écht contact met mensen. 

wat wij echt het allerleukste vinden om te doen?

Lievelingswerk