#01 Gewoon starten

Hallo, welkom op deze aller aller eerste blog die ik ooit schrijf. Voor degene die ons al een tijdje volgen op social media weten dat dit écht een droom is die uitkomt. Maar ook iets -confession- wat ik mega eng vind. Waarom? Zo heel goed ben ik niet in taal of schrijven. Met de stempel dyslexie heb ik mezelf dat eigenlijk ook altijd verteld. Dus hoogste tijd om daar wat verandering in aan te brengen! Terwijl ik dit typ zijn we bezig met het maken van een nieuwe website. Zo eentje die er echt professioneel uit gaat zien. Dreams can come true! 

Ik heb dus al heel lang een droom om te gaan schrijven; verhaaltjes, mijn kijk op de wereld, over het ondernemen en over het leven dat ik samen met Albart heb. Gewoon eerlijk en vooral niet gemaakt, geen perfect plaatje maar gewoon de waarheid. Gewoon zoals het is. Want dat zijn de verhalen die ik ook zelf het liefste lees. Om het maar meteen eerlijk te houden, ik zit nu in mijn sportlegging te schrijven met een fluffy trui. Want dat zit nou eenmaal zo lekker. 

Ik zal mij eerst nog even netjes voorstellen; ik ben Linda Deelen. Een vrouw van 26 jaar oud, getrouwd met de leukste man van de wereld. Maar beiden zijn we niet perfect, we kunnen doorgaans nogal hard lachen om dingen die fout gaan. Of onhandige acties van onszelf of van elkaar. (geloof me, we lachen vaak) Ik ben verpleegkundige en heb een specialisatie gedaan tot praktijkondersteuner. Ik ben een dromer, denker én doener. Soms denk ik wel eens dat dit helemaal niet samen gaat, maar toch gaat het mij al een aantal jaar goed af. Op de wereld heb ik een positieve kijk, over het algemeen zie ik in alles wat moois en positiefs. 

Dus daarom heb ik besloten: soms moet je starten! Ook als je het eng vind, omdat het stiekem gewoon heel leuk is. 
Als het aan mij ligt zullen er nog vele blogs volgen. 

Liefs Linda