#03 NIEUWE start

Hi allemaal,

Na een ingewikkeld jaar was het tijd om share weer verder op te pakken. Vanaf augustus 2019 stond ik er eigenlijk alleen voor. Terwijl share eigenlijk iets van ons samen is. Super gek. Want wanneer samen je kracht is, is alleen zijn wel heel gek. 

Toch heb ik de afgelopen maanden zoveel geleerd, want eerder dacht ik dat ik niet zoveel kon in mijn eentje. Want teamwork was meer mijn ding. Maar daar vergiste ik mijzelf in. Vooral hield ik mij daarin kleine.

Want als je continu tegen jezelf zegt dat je dingen toch niet gaan lukken in je eentje zal het ook niet gaan lukken. Tijdens deze periode sprak ik veel met mede ondernemers. Veel van hen zeiden dat ik het goed deed, dat ze juist in deze periode groei zagen in ons bedrijf. Zelf begon ik het ook wat meer in te zien. 

Toen kwam de keuze om Albart rustig weer deel uit te laten maken van ons bedrijf. Nu zijn burn-out en depressie redelijk onder controle zijn. Maar hoe ga je weer samen opstarten terwijl je bijna een jaar lang alles zelf kon beslissen. Waar ligt nou echt onze kracht? We gingen langs bij Elsa een fantastische ondernemer. Die ons in 1 avond met de neus op de feiten drukte. 

Er is werk aan de winkel, jullie kunnen share naar een hoger niveau tillen maar er moeten dingen gaan veranderen. BAM voor mij kwam het best hard aan, ik baalde van mijzelf dat ik het niet beter had aangepakt de afgelopen maanden. Al snel zetten we dat om in een actie modus. Stap 1 van onze veranderingen zouden worden. Meer waarde geven aan onze klanten, een betere site, met duidelijker ons aanbod. 

De eerste stap is gezet, want je leest nu deze blog op een gloednieuwe site YEAHHH!!

Liefs Linda