#04 SPLITSING IN INSTAGRAM?! 
WAS DIT EEN GOED IDEE?

Hi allemaal,

nou daar ben ik weer. De gedachten waren al een aantal keer door mijn hoofd gegaan; een tweede instagram account. Want de doelgroepen die wij hebben liggen -op zijn zachtst gezegd- nogal ver uit elkaar: Ondernemers en bruiloften dat is onze grootste hoofdmoot. Tja naast dat het allebei mensen zijn met een vraag  naar mooie beelden zijn er niet heel veel meer overeenkomsten. Haha.

En toen kwam het ter sprake toen we een coaching hadden bij Elsa (@elsaschaddelee, zeker een tip om te volgen!) 'Wat nou als we van jullie insta account 2 accounts gaan maken?' "Yesss" dacht ik alleen maar, want nu hoef ik mij nooit meer druk te maken over wat ik schrijf wel past bij de doelgroep van ons account. Nu mag ik veel gerichter mijn teksten gaan schrijven. (jup waar veel mensen druk zijn met "wat moet ik nou schrijven?" "Hoe kan ik voor elke dag iets posten?", zag ik het juist helemaal zitten). Nog meer verhaaltjes schrijven!!

Tot dat het zover was... *hahaha* Toen had ik mij er toch een beetje op verkeken. In plaats van elke dag een grappig verhaaltje elke dag kunnen we nu onze posts ook echt strategisch gaan inzetten! Om zo meer ideale klanten te kunnen gaan bereiken met de waarde die wij te bieden hebben. Dus dat is het leerproces van de komende tijd.  

Maar hé dat gaat goed komen. Want nu de website af is, is het tijd om weer verder te gaan knallen.  

Liefs Linda