lees meer 

Jullie zijn bezig een liefdevolle bruiloft te organiseren, en dus ook op zoek naar een spontane foto en/of videograaf. Wat een zoektocht kan dat zijn om tussen al het aanbod een juiste keuze te maken. 

Ik wordt blij van persoonlijke bruiloften, waar de emoties er mogen zijn, waar er heel veel gelachen word en soms een happy tear wordt weg gepinkt. 

Mijn missie is om er voor te zorgen dat al deze fijne en bijzondere momenten op een ontspannen manier vast worden gelegd. Waardoor je uiteindelijk niet meer door hebt dat ik aanwezig ben. Zodat jullie zonder enige vorm van stress jullie bijzondere dag kunnen vieren. Want wanneer jullie je ontspannen voelen straal je!!

Jullie ZIJN OP ZOEK NAAR beelden waarop jullie echtheid uitstralen. Houden jullie van ontspannen beelden, licht, puur en uniek?

Hi You!

 jaar

bruidsparen

Foto + videografie

Al 4 jaar lang mag ik de liefde van mooie bruidsparen vastleggen

Ik werk nauw samen met een goede fotograaf. Samen bieden wij interessante pakketten aan voor jullie bruiloft!

Al meer dan 50 bruidsparen gingen jullie voor, en kozen voor Share!

Feitjes

50

4

Hi! Ik ben Albart Deelen, de man achter Share foto en videografie.

Foto & videograaf, 2 in een. Ik ben gespecialiseerd in de liefde vastleggen! Gek op het strand, mooie beelden, lichte kleuren, en mensen vastleggen op een manier die bij hun past. Authentiek, persoonlijk, eerlijk en puur. 

Samen spelletjes te spelen, gezelligheid met vrienden. Dat is waar ik van houd. Ik ben een echte creatieveling,

Op deze pagina gaan we jullie nog veel meer vertellen over hoe ik te werk ga en waar ik blij van wordt. Vind je antwoord op de vragen die je zoekt rondom foto & videografie op jullie bruiloft. 


Albart & Linda

about us

About me

Lees meer

HI! 

Wij zijn Albart & Linda. We zijn nu bijna 11 jaar samen waarvan we er nu 5 jaar zijn getrouwd. We houden enorm veel van elkaar, van humor, spontane uitjes en mooie beelden maken. Andere dingen waar we ook van houden zijn: spelletjes spelen, (we zijn allebei nogal fanatiek wat leuke taferelen oplevert) kopjes thee drinken, urenlang kletsen, knuffelen op de bank en mooie reizen maken. Samen nieuwe plekken ontdekken, in Nederland maar ook daarbuiten. We zijn allebei romantisch, houden van pizza en chocolade. (wie niet?) 

Op onze bruiloft is onze liefde voor trouwfoto- en videografie begonnen. Het klinkt misschien cliché, maar het was voor ons écht een speciale dag. Een dag vol met liefde, gezelligheid en dansjes. We kwamen er zelf na de bruiloft achter dat het zo belangrijk en waardevol is om mooie beelden te hebben van je bruiloft. Vanuit deze liefde is ons bedrijf ontstaan.

Nu we ook als ondernemers bezig zijn, komen we er steeds meer achter dat ook goede reclame op social media en je website belangrijk is! Authentiek zijn, jezelf durven zijn en echt zijn. Daaruit is onze liefde voor andere ondernemers ook gegroeid, omdat je uiteindelijk allemaal in hetzelfde schuitje zit. We hebben dezelfde onzekerheden maar ook dezelfde passie voor jouw eigen onderneming. Andere ondernemers ontmoeten en hun bedrijf vastleggen is zo leuk en waardevol.
Ons hart maakt een sprongetje als we een mooi beeld hebben gemaakt.

Nu genoeg over ons, het lijkt ons ontzettend leuk om jou/jullie te ontmoeten! En jullie vast te leggen op een manier die bij jullie past.

Terug

#1. Vul het contactformulier in, plan een kennismakingsgesprek in, Deze is bij jullie thuis. 
#2. Vertel jullie liefdesverhaal. Daar wordt ik namelijk héél blij van. Want op die manier leer ik jullie al wat beter kennen.

#3. Voel of er een klik is -en geloof mij- daar komen jullie snel genoeg achter. Het is belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij! ik ben tenslotte heel de bruiloft om jullie heen.

#4. zeggen jullie JA, tegen mij als jullie foto of videograaf, dan doen ik een vreugdedansje!

#5. Ik zorg voor fantastische beelden en voor heel veel spontaniteit en gezelligheid!

Hoe ga ik te werk?


Over de preview: Wauw de preview is echt helemaal fantastisch! En wat snel! Wat een prachtige foto's en het filmpje is echt geweldig, superleuk met dit muziekje!! We zitten met tranen in onze ogen te kijken, enorm bedankt!! Dit helpt zeker bij het nagenieten! Jullie hebben het fantastisch gedaan, heel veel leuke beelden gemaakt terwijl we ons eigenlijk nauwelijks bewust waren van jullie aanwezigheid! Heel knap!

Peter-Jos & Marije

Review

Meer beelden


We hebben het filmpje en de foto's bekeken, in 1 woord: PRACHTIG! Wat hebben jullie een goed gevoel voor sfeer. Jullie hebben onze dag precies zoals hij was vast weten te leggen! Dank jullie wel!

Jeffrey & Isabel

Review

Meer beelden

Wauwwwwww, echt zo gaaf!! 
We hebben onze trouw video al zo vaak gekeken. Heel blij mee, helemaal hoe we het wilde hebben.

JUrian & Danielle

Review

Meer beelden

Ja dat wil ik

#1. bewegend beeld zegt soms meer dan 1000 woorden.
 
#2. Er zijn kleine momentjes die normaal aan je voorbij zouden gaan, maar door ze vast te leggen op beeld kan je ze altijd nog terugkijken.

#3. een schaterlach op de foto is prachtig, maar op een video krijg je er nog zoveel meer gevoel bij! Je herkent jouw dierbare(n).

#4. voor mensen die er niet bij konden zijn, voelt het alsof ze er toch bij waren en kunnen ze de sfeer proeven bij het zien van jullie trouwfilm.

#5. En bankhangen als pas getrouwd stel/ tortelduifjes bij het zien van jullie trouwfilm is gewoon fantastisch. Wijntje erbij, en nagenieten!

#6. TIP: denk ook een na over een same-day edit, hierbij krijg je de zelfde dag al een mini film van jullie grote dag. Een topper om je feestavond mee te beginnen. 

Twijfelen jullie of jullie een videograaf wil op jullie bruiloft? Lees hier onze 6 WHY'S

Voordeel videograaf

Boek nu

#1. hoe langer je kunt nagenieten van jullie grote dag hoe beter! Toch?

#2. nog jaren later kun je de foto's laten zien aan je dierbaren, fijne herinneringen ophalen en lachen om de mooie momenten.

#3. emoties vastleggen en vangen dat vinden we zo mooi, dat je jouw geliefde helemaal herkent in de foto's. De lach van je ouders, de trotse blik van je opa, de knuffels die jullie krijgen van jullie vrienden. De grappige speech.. Al dit soort momenten wil je voor altijd in je hart bewaren, en soms weer ophalen door het zien van de mooie foto's.

#4. meteen de dag na de bruiloft al nagenieten van de eerste beelden, brengt jullie meteen weer terug in jullie sprookje. 

Hier vertellen we waarom een fotograaf op jullie bruiloft niet mag ontbreken

Voordeel fotograaf

allemaal voor je op een rijtje

Nee. Wij zijn er van overtuigd dat ieder mens mooi is zoals hij of zij is. Dus: Je bent mooi! We streven absoluut niet naar het perfecte plaatje, want het leven is niet perfect. Gewoon lekker jezelf zijn, dat is het mooiste wat je kan doen! 

Wij vinden het belangrijk dat bruidsparen zich op hun gemak voelen bij ons. Dat ze ontspannen en prettig voelen, daardoor kan je namelijk veel meer stralen. Welke vorm, maat, of haarkleur je ook hebt; wij geloven dat je hoe dan ook straalt als je écht jezelf kan zijn. We houden van liefdevolle, romantische, spontane en lichte foto’s.

Doen jullie aan photoshop?

Help ik ben echt geen foto model!

Wij maken het allerliefste foto's op lichte (buiten)locaties. We kennen een hoop mooie plekjes, en denken graag met je mee! Wil je graag foto's binnen? Wij kennen ook hele mooie binnenlocaties. Helaas zit hier wel een prijskaartje aan. We denken graag met jullie mee!

Voor een trouwshoot plannen we graag ruim de tijd in. Zo kunnen we eventueel nog naar meerdere locaties toe. Reserveer ongeveer 2uur op jullie bruiloft voor de meest prachtige plaatjes.

Weten jullie leuke locaties?

We bespreken in een voorgesprek altijd wat jullie wensen zijn. En nee, we kunnen geen kopie maken van een Pinterest plaatje, maar we kunnen dat wel als inspiratie gebruiken. We staan altijd open voor eigen inbreng.

We zetten niet alleen jullie op beeld. Maar we kijken ook naar de mooie momenten die jullie misschien missen. Een liefdevolle blik tussen je ouders, je vrienden die gek doen met elkaar. Kinderen die kattenkwaad uithalen. Maar ook kleine details van een bruidstaart tot sieraden. Als foto & videograaf hebben we de taak om zoveel mogelijk van jullie prachtige dag vast te leggen.

Wij zijn groot fan van het Golden Hour; ongeveer het uurtje rondom zonsondergang. Het licht is dan extra zacht en warm, bijna magisch! Plan in de avond nog 15 min rond het  goldenhour zodat we nog wat prachtige beelden kunnen maken. 

Natuurlijk! Wij komen graag jou kant op om de mooie momentjes vast te leggen! Wij rekenen €0.35 ct/km. Binnen een straal van 5km vanaf Waddinxveen rekenen wij geen reiskosten.

Maken jullie Pinterest plaatjes na?

Wie zetten jullie op beeld?

Goldenhour shoot?

Fotograferen jullie ook bij mij in de buurt?

Als het regent dan kunnen wij natuurlijk niet de foto's maken zoals we die in gedachten hadden. Daarom maken we altijd samen een plan B.

Stel dat het regent?

hOE LANG DUURT EEN SHOOT?

Veel gestelde vragen