GET STARTED

De zin die ik hierboven schreef is voor mij persoonlijk heel herkenbaar. Ik zwijmelde weg bij de feed van iemand anders maar wist eigenlijk niet hoe ik dit zelf voor elkaar moest krijgen.

Waar ik vooral blij van word is wanneer mensen heel veel persoonlijkheid uitstralen in hun feed. Want ik miste de persoonlijkheid nog in mijn eigen feed. Daarom ben ik gaan leren, om zelf te verbeteren maar vooral om andere te kunnen helpen. Op deze pagina gaan we je alvast wat informatie geven. Want dit word een groei proces, maar wel eentje waar wij je graag bij willen helpen.

Weet je dat een mooie feed & authentiek zijn erg helpt om je brand te laten groeien? maar je weet niet goed hoe je dit kunt aanpakken

Hi you! Welcome

11 jaar

60 ondernemers

Foto + videografie

Al 11 jaar zijn wij beste maatjes, en leveren wij het beste teamwork

UNIEK: Wij bieden een combinatie van foto én videografie aan!

Al meer dan 60 ondernemers gingen jullie voor, en kozen voor ons!

Scroll on

Daar hebben wij Social Boost voor bedacht. Wanneer jij een Social Boost boekt, gaan wij aan de slag met de punten waar je eerder bent vastgelopen. Samen kijken naar je feed, je socials, stellen we een kleurenpalet samen en gaan we natuurlijk shooten. We zorgen dat jij uiteindelijk handvatten krijgt om blijvend jouw feed als een authentieke eenheid te krijgen. Aan het eind van het gesprek heb jij het gevoel dat je weer verder kan! Je ziet weer mogelijkheden om jezelf te laten zien op je Socials, en je zal zien dat dat loont!

Wij zijn door dezelfde struggel gegaan als waar jij nu in zit. En juist dat geeft ons de ervaring om jou verder te helpen! Zet de stap! Maak de keuze, want je gaat er echt geen spijt van krijgen!

Je weet dat een mooie uitstraling van je socials,
´authentiek zijn´ jou bedrijf verder helpen om te groeien. Je word blij van andere hun feed/site, wat maakt dat je daar blij van word? Zijn het de kleuren? Is het de eenheid? Of juist de persoonlijkheid die door die feed heen straalt? Waarschijnlijk is het een combinatie van alles. Want met alleen perfecte plaatjes en verhalen word het lang niet zo persoonlijk. Herken jij jezelf hierin?

Je mist de rust, eenheid en de persoonlijkheid in je socials. Je wilt wel, maar je weet eigenlijk niet zo hoe je dat nou precies bereikt? 

Je mist de rust, eenheid en de persoonlijkheid in je socials. Je wilt we, maar je weet eigenlijk niet zo goed hoe je dat nou precies bereikt? 

Socail boost

Nu is bijna alles achter de rug, maar het indelen van je feed ga ik je nog een handje bij helpen! Zodat je met een voorbeeld feed en een document met welke keuzes ik heb gemaakt om jouw feed samen te stellen. Met deze tips kan jij vervolgens aan de slag om jouw socials naar een hoger niveau te tillen. YEAHHHHH

# enjoy the boost

Vijf

Is de shoot geweest? Dan ontvangen je binnen 48h via een online gallery een toffe preview! Want niks is zo leuk om snel na te kunnen genieten. Trots aan iedereen te laten zien dat je toffe foto's hebt laten maken. De rest van de foto's volgen binnen 2 weken en wanneer de factuur betaald is. Je kunt meteen wat posten op jouw socials als je wilt. 

# En nu verder?

drie

Misschien heb je al een kleurenpalet, wie weet is dit helemaal nieuw voor jouw? De vraag is passen de kleuren die jij in je kleurenpalet hebt ook bij de uitstraling van jouw bedrijf? Ik heb een opleiding gedaan om je goed te kunnen adviseren rondom kleuren. We kijken naar wat jij wilt uitstralen en welke kleur daar eventueel bij zou kunnen passen. Op die manier kun je nog doelmatiger aan de slag. 

# Shoot!

Vier

Let's do this

Yess! Dan is het tijd voor de shoot. We gaan samen aan de slag voor mooie beelden. We kijken ook naar welke kleding bij jou past. Welke kleuren je heb beste aan kan doen, ook met het oog op je branding en je kleurpalet. We kiezen een toffe locatie.. 
and let's make some magic!!!

# KLeuradvies

twee

We kijken samen naar de problemen waar jij tegenaan loopt; bij jouw site/social media. Is het eenheid? Ben je op zoek naar hoe jij authentiek kunt zijn? Wanneer je samen naar een probleem kijkt komen we ook samen tot een creatieve oplossing. Want 2 weten meer dan 1!

# Social scan

Een

Kleurenpalet

Wanneer jij een Social Boost boekt kijken naar wat jij wilt uitstralen en welke kleur daar eventueel bij zou kunnen passen. Op die manier kun je nog doelmatiger aan de slag. 

Hierboven zie je ons kleuren palet met een aantal inspiratie foto's die wij hiervoor gebruikte. Het is belangrijk om naast jouw lievelingskleur ook te beseffen waar een kleur voor staat of juist tot aanzet. Op die manier kan je slim gebruik maken van de kleuren die je gebruikt. Trek je nog makkelijker de juiste klanten aan. 

kleurenpalet - share foto&video:
#groen: open, authentiek, speels
#roze: liefde, romantisch, zacht, begrepen
#peach: warmte, plezier, speelsMet deze kleuren stralen wij uit waar wij van houden. En trekken we ideale klanten aan. Gaat alles vanzelf wanneer je alleen een kleurenpalet hebt? Nee, helaas. Maar dit was voor ons een goed eerste stap om  meer eenheid in onze feed te gaan creëren. 

Kleurenpalet - Share business:
#blauw: kennis, verantwoordelijk, toegewijd
#roze: liefde, romantisch, zacht, begrepen
#peach: warmte, plezier, speels

Wij willen je hierbij graag helpen. Soms is met een kleine aanpassing een groot resultaat te bereiken. Door 1 basis kleur te veranderen zie je dat er een totaal andere look en feel ontstaat. 


Wil jij dit ook? Boek dan hier jou Social Boost!

De vraag is passen de kleuren die jij in je kleurenpalet hebt ook bij de uitstraling van jouw bedrijf?

Wanneer jij een Social Boost boekt kijken naar wat jij wilt uitstralen en welke kleur daar eventueel bij zou  passen. Op die manier kun je nog doelmatiger aan de slag. 

Hierboven zie je ons kleuren palet met een aantal inspiratie foto's die wij hiervoor gebruikte. Het is belangrijk om naast jouw lievelingskleur ook te beseffen waar een kleur voor staat of juist tot aanzet. Op die manier kan je slim gebruik maken van de kleuren die je gebruikt. Trek je nog makkelijker de juiste klanten aan. 

kleurenpalet - share foto&video:
#groen: open, authentiek, speels
#roze: liefde, romantisch, zacht, begrepen
#peach: warmte, plezier, speels

et deze kleuren stralen wij uit waar wij van houden. En trekken we ideale klanten aan. Gaat alles vanzelf wanneer je alleen een kleurenpalet hebt? Nee, helaas. Maar dit was voor ons een goed eerste stap om meer eenheid in onze feed te gaan creëren. 

Kleurenpalet - Share business:
#blauw: kennis, verantwoordelijk, toegewijd
#roze: liefde, romantisch, zacht, begrepen
#peach: warmte, plezier, speels


Wij willen je hierbij graag helpen. Soms is met een kleine aanpassing een groot resultaat te bereiken. Door 1 basis kleur te veranderen zie je dat er een totaal andere look en feel ontstaat. 


Wil jij dit ook? Samen kijken naar de kleuren die goed bij jou onderneming passen? Boek dan hier jou Social Boost!

Let's do this

Boek nu

#1. Goede bedrijfs fotografie doet meer voor je bedrijf dan je zou denken, de manier waarop jij je als bedrijf presenteert, zegt namelijk veel over je onderneming. Als je je op een positieve en professionele manier presenteert is de eerste indruk die een klant van jouw krijgt meteen goed. Hierdoor trek je meer ideale klanten aan en verkoop je dus jouw dienst of product ook aan jouw ideale klant. Dat is een win win situatie. 

#2. potentiële klanten zijn eerder geneigd een dienst of product te kopen als ze een emotionele band hebben. Dus wanneer jouw online zichtbaarheid goed is en mensen zich verbonden voelen, zullen ze eerder voor jouw kiezen.

#3. een goede eerste indruk, door het gezicht achter je onderneming te laten zien. Als mensen zijn we eigenlijk gewoon heel nieuwsgierig en willen we zien wie jij bent.

#4.  Vergroot je online zichtbaarheid

waarom zou je kiezen voor goede foto's van jou en je onderneming?

Voordeel fotograaf

" Ik wilde al een poosje een zakelijke portretshoot doen voor mijn bedrijf. Ik wist dat dit de uitstraling van mijn bedrijf zeker goed zou doen. Ik kwam per toeval de nieuwe businesspakketten van Share tegen en was direct enthousiast. De spontane en lichte foto’s waren precies waar ik naar op zoek was! Uiteindelijk heb ik een hele fijne en gezellige ochtend met Linda gehad, waarin ze me niet alleen op mijn gemak stelde, maar ook gewoon een hele gezellige aanwezigheid was. En als kers op de taart kreeg ik zóveel toffe foto’s in zo’n korte tijd! Ik ben er nog steeds onwijs blij mee en heb veel goed reacties gehad op de foto’s! "

Kimberly 
Kimberly Zoë design

Meer foto's

" Voor het versterken van mijn personal brand op instagram heb ik een fotoshoot gedaan met Albart en Linda van Share. Ik hou van mooie foto's, maar zelf voor de camera staan vind ik best wel lastig. Ik kan me dan best wel ongemakkelijk voelen. Maar daar was ik tijdens deze fotoshoot al heel erg snel overheen. De sfeer was zo ontspannen en gezellig! Daarbij werken ze ook heel erg leuk samen wat ik echt als een voordeel heb ervaren. Vooraf had ik een moodboard verzameld met het beeld dat ik voor ogen had voor deze fotoshoot, en wat ik graag wilde uitstralen. En exact dat is heel mooi gelukt. de sfeer, de kleuren, de styling (die we ook samen hebben overlegd) de omgeving en de poses...alles sluit goed aan bij mijn personal brand, dus ja ik ben echt heel erg tevreden met het resultaat en gebruik deze foto's dan ook heel graag. "

Hanneke
A la eve / Herdistrict

Meer foto's

"Wat is dit een liefdevol en energiek stel! 

Heb tot nu toe twee keer met ze samen mogen werken en allebei de keren kreeg ik een enorme energie boost van ze!  Ik had meteen al het gevoel als of ik ze al langer kende. Ze stellen je direct op je gemak. Dat is wat je wil als je samen werkt met een fotograaf/videograaf. 

De eerste keer klus waren hun op de valreep uitgekozen om de fotografie te doen van een bruidsjurkenmerk. Toen ze op set aan kwamen namen ze direct de leiding waar nodig was. Met hun positiviteit en zicht op de situatie hebben ze voor die dag alles eruit gehaald voor de opdrachtgever. 
Samen vullen ze elkaar goed aan door goed te overleggen wie wat doet nadat de situatie in kaart is gebracht.

Ook heb ik een persoonlijke shoot met hun gehad om mijn social media een boost/start te kunnen geven. Als je opzoek bent naar echt personen die jullie dag als een fotograaf en of videograaf mag ondersteunen zou ik zeker voor dit heerlijke stel gaan!"

Christel
Weddi event planning

Meer foto's

deze lieve knappe ondernemer mochten wij fotograferen toen we een ondernemersshoot organiseerde in Zandvoort al ruim een jaar geleden. Aileen heeft een enorm leuk bedrijf en de moeite waard om ook op Instagram te volgen @design.studiolien. 

Aileen
design.studiolien

Meer foto's

We mochten een shoot doen voor de confetti acadamy! Tijdens een live event maakte we foto's en een video van de sfeer die er was. Na afloop stond er nog een lunch op de planning samen met Raisa & Elsa. Toen konden we het natuurlijk niet laten om nog een aantal foto's te maken van deze lieve meiden. 

Raisa & Elsa
Confetti collective

Meer foto's

" Wat was het spannend om een videoshoot bij jullie in de planning te hebben staan! Maar vanaf het eerste contact, per mail, wisten jullie al een hele fijne sfeer neer te zetten. En ook op de locatie zelf… er werd gelachen, gerust gesteld, en het leek of jullie alle tijd voor mij hadden. Zo relaxed. En dat merk je in de resultaten! De meest gehoorde reactie die ik er op kreeg, was : “Het is helemaal zoals jij bent”. Een groter compliment kon ik niet krijgen. Dat was precies wat ik wilde. En er is er maar één aan wie ik dat te danken heb, of in dat geval… eigenlijk twee… haha. Linda & Albart, ik kan en ga jullie zeker aanbevelen, ontzettend bedankt!!  Met een social boost; jullie ideeën voor een mooie feed op Instagram. En warempel, het werkt. Ik had het niet beter kunnen treffen! "


Leonie
Zeg het met liefde- Babs

Meer foto's

Al een heel aantal keer mochten we samen werken met Lisa! Een echte vakvrouw, Lisa is Goudsmid en echt enorm getalenteerd. Al jaren runt ze haar eigen onderneming, en al een aantal keer mochten wij haar sieraden vastleggen. Zo tof om een langdurige samenwerking aan mogen gaan met een klant. Dat maakt ons hart blij. 

Lisa
Goudsmid

Meer foto's