11 jaar

60 + ondernemers

Foto + videografie

Al 11 jaar zijn wij beste maatjes, en leveren wij het beste teamwork

UNIEK: Wij bieden een combinatie van foto én videografie aan!

Al ruim 60 ondernemers gingen je voor en kozen voor een shoot bij ons. 

ja, dit wil ik!

Hi lieve jij, wij gaan je helpen om die onzekerheid overboord te gooien. Jij bent leuk, heel leuk zelfs. Jouw onderneming gaat een boost krijgen wanneer je jezelf meer laat zien. Jij, de echte jij. Want wanneer je op een authentieke manier onderneemt hebben kanten eerder de neiging om bij jou een dienst af te nemen. Dus deze investering in je bedrijf gaat je zeker verder helpen! 

Poeh wat een mooie woorden hè, wij zullen je zeggen: dit is echt waar wij in geloven, waar wij voor staan! Wij geloven in jou, in jou als ondernemer. In jouw authenticiteit. Jij hoeft niet te zijn als anderen, je mag jezelf zijn. Want dat is echt de leukste versie van jou. Die leuke jij die gaan we vastleggen. 

Jij bent zo tof! 

Welcome

Boek nu

#1. Goede bedrijfsfotografie doet meer voor je bedrijf dan je zou denken, de manier waarop jij je als bedrijf presenteert, zegt namelijk veel over je onderneming. Als je je op een positieve en professionele manier presenteert is de eerste indruk die een klant van jou krijgt meteen goed. Hierdoor trek je meer ideale klanten aan en verkoop je dus jouw dienst of product ook aan jou ideale klant. Dat is een win win situatie. 

#2. potentiële klanten zijn eerder geneigd een dienst of product te kopen als ze een emotionele band hebben. Dus wanneer jouw online zichtbaarheid goed is en mensen zich verbonden voelen, zullen ze eerder voor jou kiezen.

#3. Een goede eerste indruk, door het gezicht achter je onderneming te laten zien. Als mensen zijn we eigenlijk gewoon heel nieuwsgierig en willen we zien wie jij bent.

#4.  Vergroot je online zichtbaarheid

waarom zou je kiezen voor goede foto's van jou en je onderneming?

Bedrijfsfotografie

We kijken samen naar een toffe locatie. Wij fotograferen jou op je werkplek, mits deze niet te donker is.  Of op een andere fijne plek dat kan natuurlijk ook. Heb je zelf een idee, laat het aan ons weten. 

Shoot!

drie

contactformulier

Is de shoot geweest? Dan ontvang je binnen 48h via een online gallery een toffe preview! Want niks is zo leuk om snel na te kunnen genieten. Trots aan iedereen te laten zien dat je toffe foto's hebt laten maken.  De rest van de foto's volgen binnen 2 weken en wanneer de factuur betaald is.

Locatie

twee

Vul het contactformulier in, en we prikken samen een datum! Wij geven graag advies over tijdstip! Een berichtje via instagram of een mail mag natuurlijk ook altijd. 

contact

een

ja, dit wil ik!

De aandacht trekken van potentiËle klanten, door een toffe bedrijfsvideo waarin jij goed naar voren komt

Bedrijfsvideo

Iets wat veel mensen eng vinden! ´Help! voor de camera staan´, dat is een gedachte die bij veel mensen opkomt wanneer ze denken aan een video opnemen. Maar wat nou als we jou vastleggen in een omgeving die helemaal bij jouw past? Bijvoorbeeld wanneer jij aan het werken bent aan een tof project waar jij blij van wordt? 

Dat klinkt al een stuk beter hè!
Hieronder leggen wij onder andere uit wat de meerwaarde van een bedrijfsvideo is. Want die is er, daar zijn wij van overtuigd!

# 6 Verhoogde positie op Google
Als er iets is waar Google van houdt dan zijn het websites met rijke content. Rijke content wil zeggen: foto’s en video’s. Bestaat jou website dus ook uit een video (en die van je concurrent dus bijvoorbeeld niet), dan klimt jouw Google positie omhoog. Zo verschijn je wellicht wel van pagina twee naar nummer één!

# 7 Rijkere content op sociale media
Net als Google zijn ook sociale media zoals Facebook dol op rijke content. Zelf zou je ook eerder in je tijdlijn stoppen bij een video dan bij een stuk tekst toch?
   
# 8 Meer omzet (!)
Wist je dat door het plaatsen van een video op landingspagina’s de conversie met 80% kan verhogen. Dat is ontzettend veel! Doordat mensen jouw video bekijken, blijven ze langer op je pagina hangen en verhoogt dit ook de kans dat zij doorklikken naar andere pagina’s. Door de video heb je jouw ideale klant een beetje aan je gebonden en zal die daarom sneller een aankoop doen of jouw dienst afnemen.

Boek nu!

# 1 Je laat jouw ideale klant zien wat je doet
Je kan uitleggen met woorden wat je doet, maar is een video hierin niet veel overtuigender?

# 2 Persoonlijker
Je laat zien wie je bent en zorgt ervoor dat de persoon direct een binding met jou kan creëren.

# 3 Onderscheiding van de concurrenten
Je wil altijd een stapje voor blijven op jouw concurrent en kan je door middel van een video onderscheiden

# 4 Beeld zegt meer dan woorden
Cliché, maar het is wel waar. Foto’s zeggen al veel meer dan woorden, maar video vertelt een compleet verhaal!

# 5 Video trekt de aandacht
Het is bekend dat we allemaal gevoelig zijn voor beeld, en tekst toch wat minder de aandacht trekt. Een bedrijfsvideo op jouw pagina kan er daardoor voor zorgen dat klanten langer op jouw website blijven en dat ze daardoor eerder geneigd zijn contact met je op te nemen.


8 Voordelen van een bedrijfsvideo

" Ik wilde al een poosje een zakelijke portretshoot doen voor mijn bedrijf. Ik wist dat dit de uitstraling van mijn bedrijf zeker goed zou doen. Ik kwam per toeval de nieuwe businesspakketten van Share tegen en was direct enthousiast. De spontane en lichte foto’s waren precies waar ik naar op zoek was! Uiteindelijk heb ik een hele fijne en gezellige ochtend met Linda gehad, waarin ze me niet alleen op mijn gemak stelde, maar ook gewoon een hele gezellige aanwezigheid was. En als kers op de taart kreeg ik zóveel toffe foto’s in zo’n korte tijd! Ik ben er nog steeds onwijs blij mee en heb veel goed reacties gehad op de foto’s! "

Kimberly 
Kimberly Zoë design

Meer foto's

" Voor het versterken van mijn personal brand op instagram heb ik een fotoshoot gedaan met Albart en Linda van Share. Ik hou van mooie foto's, maar zelf voor de camera staan vind ik best wel lastig. Ik kan me dan best wel ongemakkelijk voelen. Maar daar was ik tijdens deze fotoshoot al heel erg snel overheen. De sfeer was zo ontspannen en gezellig! Daarbij werken ze ook heel erg leuk samen wat ik echt als een voordeel heb ervaren. Vooraf had ik een moodboard verzameld met het beeld dat ik voor ogen had voor deze fotoshoot, en wat ik graag wilde uitstralen. En exact dat is heel mooi gelukt. de sfeer, de kleuren, de styling (die we ook samen hebben overlegd) de omgeving en de poses...alles sluit goed aan bij mijn personal brand, dus ja ik ben echt heel erg tevreden met het resultaat en gebruik deze foto's dan ook heel graag. "

Hanneke
A la eve / Herdistrict

Meer foto's

"Wat is dit een liefdevol en energiek stel! 

Heb tot nu toe twee keer met ze samen mogen werken en allebei de keren kreeg ik een enorme energie boost van ze!  Ik had meteen al het gevoel als of ik ze al langer kende. Ze stellen je direct op je gemak. Dat is wat je wil als je samen werkt met een fotograaf/videograaf. 

De eerste keer klus waren hun op de valreep uitgekozen om de fotografie te doen van een bruidsjurkenmerk. Toen ze op set aan kwamen namen ze direct de leiding waar nodig was. Met hun positiviteit en zicht op de situatie hebben ze voor die dag alles eruit gehaald voor de opdrachtgever. 
Samen vullen ze elkaar goed aan door goed te overleggen wie wat doet nadat de situatie in kaart is gebracht.

Ook heb ik een persoonlijke shoot met hun gehad om mijn social media een boost/start te kunnen geven. Als je opzoek bent naar echt personen die jullie dag als een fotograaf en of videograaf mag ondersteunen zou ik zeker voor dit heerlijke stel gaan!"

Christel
Weddi event planning

Meer foto's

deze lieve knappe ondernemer mochten wij fotograferen toen we een ondernemersshoot organiseerde in Zandvoort al ruim een jaar geleden. Aileen heeft een enorm leuk bedrijf en de moeite waard om ook op Instagram te volgen @design.studiolien. 

Aileen
design.studiolien

Meer foto's

We mochten een shoot doen voor de confetti acadamy! Tijdens een live event maakte we foto's en een video van de sfeer die er was. Na afloop stond er nog een lunch op de planning samen met Raisa & Elsa. Toen konden we het natuurlijk niet laten om nog een aantal foto's te maken van deze lieve meiden. 

Raisa & Elsa
Confetti collective

Meer foto's

" Wat was het spannend om een videoshoot bij jullie in de planning te hebben staan! Maar vanaf het eerste contact, per mail, wisten jullie al een hele fijne sfeer neer te zetten. En ook op de locatie zelf… er werd gelachen, gerust gesteld, en het leek of jullie alle tijd voor mij hadden. Zo relaxed. En dat merk je in de resultaten! De meest gehoorde reactie die ik er op kreeg, was : “Het is helemaal zoals jij bent”. Een groter compliment kon ik niet krijgen. Dat was precies wat ik wilde. En er is er maar één aan wie ik dat te danken heb, of in dat geval… eigenlijk twee… haha. Linda & Albart, ik kan en ga jullie zeker aanbevelen, ontzettend bedankt!!  Met een social boost; jullie ideeën voor een mooie feed op Instagram. En warempel, het werkt. Ik had het niet beter kunnen treffen! "


Leonie
Zeg het met liefde- Babs

Meer foto's

Al een heel aantal keer mochten we samen werken met Lisa! Een echte vakvrouw, Lisa is Goudsmid en echt enorm getalenteerd. Al jaren runt ze haar eigen onderneming, en al een aantal keer mochten wij haar sieraden vastleggen. Zo tof om een langdurige samenwerking aan mogen gaan met een klant. Dat maakt ons hart blij. 

Lisa
Goudsmid

Meer foto's

allemaal voor je op een rijtje

Nee. Wij zijn er van overtuigd dat ieder mens mooi is zoals hij of zij is. Dus: Je bent mooi! We streven absoluut niet naar het perfecte plaatje, want het leven is niet perfect. Gewoon lekker jezelf zijn, dat is het mooiste wat je kan doen! 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op hun gemak voelt bij ons. Dat je je ontspannen en prettig voelt, daardoor kan je namelijk veel meer stralen. Welke vorm, maat, of haarkleur je ook hebt; wij geloven dat je hoe dan ook straalt als je écht jezelf kan zijn. We houden van liefdevolle, romantische, spontane en lichte foto’s.

Doen jullie aan photoshop?

Help ik ben echt geen fotomodel!

Wij maken het allerliefste foto's op lichte locaties. Als jou kantoor of werkplek heel donker is zouden we kunnen kijken naar een alternatieve plek. We kennen een hoop mooie plekjes, en denken graag met je mee! Wil je graag foto's binnen? Wij kennen ook hele mooie binnenlocaties. Helaas zit hier soms wel een prijskaartje aan. We denken graag met jullie mee!

Weten jullie leuke locaties?

We bespreken in een voorgesprek altijd wat jullie wensen zijn. En nee, we kunnen geen kopie maken van een Pinterest plaatje, maar we kunnen dat wel als inspiratie gebruiken. We staan altijd open voor eigen inbreng.

Naast dat we jou als ondernemer fotograferen, maken we ook graag wat plaatjes van details waarmee jij je socials kan gaan vullen! Zo heb je voldoende afwisseling in foto's om te gaan posten!

Dat kan natuurlijk voorkomen. We kijken graag met je mee naar een geschikte plek om foto's te maken met de sfeer die bij jou bedrijf past! We kunnen bijvoorbeeld ook een koffietentje opzoeken om daar wat zakelijke foto's te maken!

Juist! Natuurlijk! Wij komen graag jou kant op om jou op je werkplek te fotograferen!  Wij rekenen €0.35 ct/km. Binnen een straal van 5km vanaf Waddinxveen rekenen wij geen reiskosten.

Maken jullie Pinterest plaatjes na?

wat zetten jullie op beeld?

Ik heb een donkere werkplek?

Fotograferen jullie ook bij mij in de buurt?

Afhankelijk van het pakket wat je kiest zijn we 1, 2, of 3 uur bezig.

Hoe lang duurt een shoot?

Veel gestelde vragen

Wanneer krijg ik de foto's?

hoeveel foto's krijg ik?

Om snel na te kunnen genieten maken wij dezelfde dag nog een preview van een aantal foto's en sturen we je die toe! Wanneer jullie hebben betaald ontvangen jullie binnen max. 3 weken de foto's!

We kunnen het definitieve aantal foto's nooit precies zeggen. Wel kunnen we garanderen dat je bij 1 uur foto's maken zeker 50 foto's in hoge kwaliteit ontvangt!