jaar

shoots

Buiten

Al 11 jaar zijn wij beste maatjes, en leveren wij het beste teamwork. Wij maken graag gebruik van humor en gezelligheid om de gedwongen foto's snel achter ons te laten, en heerlijk ontspannen te kunnen gaan shooten!

Onze ultieme shoot locatie is buiten. Lekker een stuk lopen, ontspannen kletsen, even knuffelen en een kusje voor de foto. Wie wil dat nou niet als date night?

We hebben al meer dan 150 mooie stellen mogen vastleggen, en daarbij veel ervaring opgedaan. Geen stijf gedoe, maar gezelligheid! Dat is waar wij voor gaan!

11

150

Boek!

Dit zal je ongetwijfeld als muziek in de oren klinken! Toch? Want we snappen dat je vriend of vriendin helemaal geen zin heeft om op de foto te gaan. (alhoewel het natuurlijk super leuk is!) Maar achteraf zullen jullie enorm blij zijn dat jullie het toch hebben gedaan. Omschrijf het zo: we gaan op date samen en we nemen een fotograaf mee. Wedden dat het lukt om de ander te overtuigen!? 

Wij zorgen voor een ontspannen sfeer, een hoop gezelligheid en een portie humor. Dan gaan jullie stralen samen. Zijn jullie nu al enthousiast geworden? vul het contactformulier in!

Niet ongemakkelijk, eigenlijk gewoon op date waar er een fotograaf bij is. 

Loveshoot

Vanaf

€150,-*

*Deze prijs is excl BTW en eventuele reis- en parkeerkosten (€0,35/km)

Albart & Linda 

About us

Hi!  Wij zijn Albart & Linda, foto & videograaf. Wij zijn gespecialiseerd in de liefde vastleggen! Wij zijn gek op het strand, (true, we zijn écht gek op het strand) mooie beelden, lichte kleuren, en mensen vastleggen op een manier die bij hun past. Authentiek, persoonlijk, eerlijk en puur. 

Je maakt ons blij met chocolade, avondjes bij een kampvuur, spelletjes spelen en gezelligheid met vrienden. Samen zijn wij enorm creatief, we halen het beste in elkaar naar boven en dit straalt uit op onze klanten. Het is altijd gezellig tijdens een shoot, en de tijd vliegt vaak voorbij. 

Op deze pagina gaan we jullie nog veel meer vertellen over hoe wij te werk gaan en waar wij blij van worden. Vind je antwoord op de vragen die je zoekt rondom foto & videografie voor familie en loveshoots. 

Tijdens mijn mini-vakantie op Curacao kwam ik deze mooie mensen tegen. Wat bleek, ze waren net de week ervoor getrouwd! Vol enthousiasme werkten ze mee aan de shoot die ik had voorgesteld. De reactie achteraf sprak boekdelen:

These are GORGEOUS!!!!  The photo's are STUNNING omg, I’m deffinately printing these out. I love them!

Craig & Tess

Review

Meer foto's

Weetje.. jullie hebben samen echt iets heel moois gemaakt. Pfff.. Ik wist dat het een leuke middag ging worden, omdat ik wel al snel een klik met jullie zag. We vonden jullie gewoon zo mooi samen als fotografie koppel. En dan zetten jullie prachtige mensen ook nog eens zoiets neer. Ik was al enorm verrast en Rixt-Marieke ook met de foto's. Maar wauw, jullie hebben me echt geraakt!

Rixt-Marieke & Bas

Review

Meer foto's

Het is ontzettend fijn om Albart en Linda achter de camera te hebben. Twee lieve mensen met het hart op de juiste plek. De loveshoot die wij hadden was liefdevol en ongedwongen met een flinke dosis humor. Toen wij de foto’s te zien kregen zagen we onszelf precies zoals we zijn! Albart en Linda waren oprecht geïnteresseerd in ons liefdesverhaal en schieten de foto’s precies op het goede moment. Dit belooft wat voor onze bruiloft!

Mathilde & BArt

Review

Meer foto's

Wij hebben genoten van de fotoshoot die we met Albart en Linda mochten hebben! We voelden ons heel erg op ons gemak en ervaarde de shoot als een soort date-day! Genoten dus! Albart en Linda zorgen voor gezelligheid en enthousiasme. Ook voelen ze elkaar goed aan en spat de plezier ook van ze af als stel! Het was een feest! Het leuke aan de foto's vinden we dat ze puur, niet te zoet en divers zijn! Een shoot bij Share, daar krijg je zeker geen spijt van.

Mirai & Mathieu

Review

Meer foto's

We mochten met Merel en Martijn op pad en Moos. Maar op het moment van de shoot zat Moos nog veilig in de buik van zijn moeder. Wat een super lief stel, grappig en zorgzaam. Naast fijne gesprekken die we hadden, was er natuurlijk ook een fijn eindresultaat van de shoot. 

Merel & Martijn

Review

Meer foto's

We kijken samen naar een toffe locatie. Wij fotograferen het allerliefste buiten. Heb je zelf een idee, laat het aan ons weten. Wij hebben de afgelopen jaren al een heleboel locaties gezien dus hierin kunnen we je ook adviseren.

Shoot!

drie

contactformulier

Is de shoot geweest? Dan ontvangen jullie binnen 48h via een online gallery een toffe preview! Want niks is zo leuk om snel na te kunnen genieten. Trots aan iedereen te laten zien dat je toffe foto's hebt laten maken.  De rest van de foto's volgen binnen 2 weken en wanneer de factuur betaald is.

Locatie

twee

Vul het contactformulier in, en we prikken samen een datum! Wij geven graag advies over tijdstip! Een berichtje via instagram of een mail mag natuurlijk ook altijd. 

contact

een

Prijs

love/family

Fotoshoot

€150,-*

*Deze prijs is excl BTW en eventuele reis- en parkeerkosten
(€0,35ct/km)

# 45 minuten super gezellig samen foto's maken

# MINIMAAL 50 BEWERKTE FOTO'S IN HOGE KWALITEIT

# BINNEN 24H PREVIEW VIA EEN ONLINE GALLERY

# sHOOTLOCATIE NAAR KEUZE

# HERINNERINGEN VOOR ALTIJD!

Familieshoot

Jou kinderen gaan zeker weten leuk meedoen! Hoe wij dat zo zeker weten?

Dit is denk ik de meest gestelde vraag. Wat als mijn kinderen niet mee willen werken? Geloof ons, Dat gaat goed komen, wat het aller belangrijkste is, we leggen er geen druk op! Wij geven kinderen graag de tijd om even te wennen en gaan dan gezellig aan de slag. 

Want wat je wilt is herinneringen vastleggen voor later. De tijd even stilzetten en vangen in mooie foto's! De tijd vliegt voorbij, kinderen groeien enorm snel op en ze ontwikkelen tot mooie grote mensen. Met de nodige hobbels, maar let's be honest; een perfect gezin en een perfect kind bestaan niet. Maar echtheid bestaat wel, je wilt foto's terugkijken waarin jullie jezelf herkennen. De lieve lach, het liefdevolle momentje. De knuffel die je krijgt. 

Die momenten gaan wij voor jullie vangen, vastleggen, zodat je over een aantal jaar met een glimlach de foto's nog een keertje bekijkt!

Dit wil ik!

€150,-*

Vanaf

*Deze prijs is excl BTW en eventuele reis- en parkeerkosten
(€0,35/km)

 jaar

gezinnen

buiten

Al 11 jaar zijn wij beste maatjes, en leveren wij het beste teamwork. Wij maken graag gebruik van humor en gezelligheid om de gedwongen foto's snel achter ons te laten, en heerlijk ontspannen te kunnen gaan shooten!

Onze ultieme shootlocatie is buiten. en dan vooral het strand! Lekker een stuk lopen, spelen met je kids en ondertussen ontspannen op de foto. Je vergeet haast dat er een fotograaf mee is.

We hebben al meer dan 100 mooie gezinnen mogen vastleggen ( & still counting!) , en daarbij veel ervaring opgedaan met allerlei soorten situaties!

11

100+

"Wauw, wauw, wauw!! Onbeschrijfelijk mooi! Dit is het allermooiste geschenk wat je me kon geven. Zo bijzonder om te zien. Wat een ontzettend mooie foto’s maak je. Dank, dank, heel veel dank ❤" 

Familie Schorel

Review

Meer foto's

"Waaaaaaa!! Super mooi de previews!! Wat leuk! We vonden het heel erg fijn en leuk tijdens de fotoshoot! "

Familie Hoek

Review

Meer foto's

" Lief mooi stel, toch wilde ik jullie dit eventjes gezegd hebben: jullie filmpje heeft al velen tot tranen geroerd. De liefde en jullie talent die jullie erin hebben gestoken, alles wat zo perfect overkomt op beeld... de liefde die ervan af spat... een enorm groot compliment aan jullie...❤! PRACHTIG...❤❤❤! We zijn er zo blij mee!"

Familie in 't veld

Review

Meer foto's

allemaal voor je op een rijtje

Nee. Wij zijn er van overtuigd dat ieder mens mooi is zoals hij of zij is. Dus: Je bent mooi! We streven absoluut niet naar het perfecte plaatje, want het leven is niet perfect. Gewoon lekker jezelf zijn, dat is het mooiste wat je kan doen! 

Wij vinden het belangrijk dat gezinnen zich op hun gemak voelen bij ons. Dat ze ontspannen en prettig voelen, daardoor kan je namelijk veel meer stralen. Welke vorm, maat, of haarkleur je ook hebt; wij geloven dat je hoe dan ook straalt als je écht jezelf kan zijn. We houden van liefdevolle, romantische, spontane en lichte foto’s.

Doen jullie aan photoshop?

Help ik ben echt geen fotomodel!

Wij maken het allerliefste foto's op lichte (buiten)locaties. We kennen een hoop mooie plekjes, en denken graag met je mee! Wil je graag foto's binnen? Wij kennen ook hele mooie binnenlocaties. Helaas zit hier wel een prijskaartje aan. We denken graag met jullie mee!

Voor een fotoshoot rekenen wij ongeveer 45min tot een uur. We staan niet met de stopwatch klaar om te timen. Dat werkt voor niemand fijn uiteindelijk!

Weten jullie leuke locaties?

We bespreken in een voorgesprek altijd wat jullie wensen zijn. En nee, we kunnen geen kopie maken van een Pinterest plaatje, maar we kunnen dat wel als inspiratie gebruiken. We staan altijd open voor eigen inbreng.

In het geval van een familieshoot zetten we niet alleen het hele gezin samen op de foto, maar maken we ook een portretfoto van iedereen apart. En als er stelletjes zijn binnen het gezin mogen die natuurlijk ook even samen op de foto.

Wij zijn groot fan van het Golden Hour; ongeveer het uurtje rondom zonsondergang. Het licht is dan extra zacht en warm, bijna magisch! Plan in de avond nog 15 min rond het  goldenhour zodat we nog wat prachtige beelden kunnen maken. 

Natuurlijk! Wij komen graag jou kant op om de mooie momentjes vast te leggen! Wij rekenen €0.35 ct/km. Binnen een straal van 5km vanaf Waddinxveen rekenen wij geen reiskosten.

Maken jullie Pinterest plaatjes na?

Wie zetten jullie op beeld?

Goldenhour shoot?

Fotograferen jullie ook bij mij in de buurt?

Als het regent dan kunnen wij natuurlijk niet de foto's maken zoals we die in gedachten hadden. We houden het weer goed in de gaten, ziet het er écht slecht uit? Dan moeten we kijken naar een nieuwe datum.

Stel dat het regent?

hOE LANG DUURT EEN SHOOT?

Veelgestelde vragen

Wanneer krijg ik de foto's?

hoeveel foto's krijg ik?

Om snel na te kunnen genieten maken wij dezelfde dag nog een preview van een aantal foto's en sturen we je die toe! Wanneer jullie hebben betaald ontvangen jullie binnen max. 3 weken de foto's!

We kunnen het definitieve aantal foto's nooit precies zeggen. Wel kunnen we garanderen dat je bij 45 minuten foto's maken zeker 30 foto's in hoge kwaliteit ontvangt!

VEELGESTELDE  VRAGEN

Nee. Wij zijn er van overtuigd dat ieder mens mooi is zoals hij of zij is. Dus: Je bent mooi! We streven absoluut niet naar het perfecte plaatje, want het leven is niet perfect. Gewoon lekker jezelf zijn, dat is het mooiste wat je kan doen! 

Geen paniek. We staan niet met een stopwatch klaar zodra we de eerste foto hebben gemaakt. We nemen rustig de tijd, en laten de kids door middel van kleine opdrachtjes langzaam aan ontdooien. 

Doen jullie aan photoshop?

ik ben bang dat mijn kids niet mee willen werken

Wij maken het allerliefste foto's op lichte (buiten)locaties. We kennen een hoop mooie plekjes, en denken graag met je mee! Wil je graag foto's binnen? Wij kennen ook hele mooie binnenlocaties. Helaas zit hier vaak wel een prijskaartje aan. We denken graag met jullie mee!

Meestal hebben we aan 45 tot 60 minuten genoeg tijd om van iedereen mooie verschillende foto's te maken! Geloof ons, de tijd vliegt voorbij. Maar aan het eind hebben we echt een heleboel mooie foto's!

Weten jullie leuke locaties?

Heb je (te) veel leuke kleding maar weet je niet zo goed wat je het beste aan kan doen? Wij denken graag met je mee door je een kleurenpallet op te sturen! Zo heb je een beetje een richtlijn qua kleuren. P.S. Wit doet het altijd goed :)

Nee, we kiezen en bewerken zorgvuldig de mooiste foto's uit de shoot. We leveren alleen foto's af die wij ook zelf mooi vinden!

We kunnen het definitieve aantal foto's nooit precies zeggen. Wel kunnen we garanderen dat je bij 45 minuten foto's maken zeker 30 foto's in hoge kwaliteit ontvangt!

Om snel na te kunnen genieten doen wij ons uiterste best om op dezelfde dag nog een preview van een aantal foto's te maken, en sturen we je die toe! Wanneer jullie hebben betaald ontvangen jullie binnen max. 3 weken de foto's!

Is je vraag nog niet beantwoord? Geen paniek, neem gerust contact met ons op via het contactformulier

Wij zijn groot fan van het Golden Hour; ongeveer het uurtje rondom zonsondergang. Het licht is dan extra zacht en warm, bijna magisch :)
Wil je overdag shooten? Uiteraard geen probleem! 

Natuurlijk! Wij komen graag jou kant op om de mooie momentjes vast te leggen! Wij rekenen €0.35 ct/km. Binnen een straal van 5km rekenen wij geen reiskosten.

Advies voor kleding?

Kan ik de ruwe foto's krijgen?

hoeveel foto's krijg ik?

Wanneer krijg ik de foto's?

mijn vraag staat er niet bij

Wat is de mooiste tijd voor een shoot?

Fotograferen jullie ook bij mij in de buurt?

Als het regent dan kunnen wij natuurlijk niet de foto's maken zoals we die in gedachten hadden. Als het echt niet anders kan, kijken we graag naar een nieuwe datum.

Stel dat het regent?

hOE LANG DUURT EEN SHOOT?