" Ik wilde al een poosje een zakelijke portretshoot doen voor mijn bedrijf. Ik wist dat dit de uitstraling van mijn bedrijf zeker goed zou doen. Ik kwam per toeval de nieuwe businesspakketten van Share tegen en was direct enthousiast. De spontane en lichte foto’s waren precies waar ik naar op zoek was! Uiteindelijk heb ik een hele fijne en gezellige ochtend met Linda gehad, waarin ze me niet alleen op mijn gemak stelde, maar ook gewoon een hele gezellige aanwezigheid was. En als kers op de taart kreeg ik zóveel toffe foto’s in zo’n korte tijd! Ik ben er nog steeds onwijs blij mee en heb veel goed reacties gehad op de foto’s! "

Kimberly 
Kimberly Zoë design

Meer foto's

" Voor het versterken van mijn personal brand op instagram heb ik een fotoshoot gedaan met Albart en Linda van Share. Ik hou van mooie foto's, maar zelf voor de camera staan vind ik best wel lastig. Ik kan me dan best wel ongemakkelijk voelen. Maar daar was ik tijdens deze fotoshoot al heel erg snel overheen. De sfeer was zo ontspannen en gezellig! Daarbij werken ze ook heel erg leuk samen wat ik echt als een voordeel heb ervaren. Vooraf had ik een moodboard verzameld met het beeld dat ik voor ogen had voor deze fotoshoot, en wat ik graag wilde uitstralen. En exact dat is heel mooi gelukt. de sfeer, de kleuren, de styling (die we ook samen hebben overlegd) de omgeving en de poses...alles sluit goed aan bij mijn personal brand, dus ja ik ben echt heel erg tevreden met het resultaat en gebruik deze foto's dan ook heel graag. "

Hanneke
A la eve / Herdistrict

Meer foto's

"Wat is dit een liefdevol en energiek stel! 

Heb tot nu toe twee keer met ze samen mogen werken en allebei de keren kreeg ik een enorme energie boost van ze!  Ik had meteen al het gevoel als of ik ze al langer kende. Ze stellen je direct op je gemak. Dat is wat je wil als je samen werkt met een fotograaf/videograaf. 

De eerste keer klus waren hun op de valreep uitgekozen om de fotografie te doen van een bruidsjurkenmerk. Toen ze op set aan kwamen namen ze direct de leiding waar nodig was. Met hun positiviteit en zicht op de situatie hebben ze voor die dag alles eruit gehaald voor de opdrachtgever. 
Samen vullen ze elkaar goed aan door goed te overleggen wie wat doet nadat de situatie in kaart is gebracht.

Ook heb ik een persoonlijke shoot met hun gehad om mijn social media een boost/start te kunnen geven. Als je opzoek bent naar echt personen die jullie dag als een fotograaf en of videograaf mag ondersteunen zou ik zeker voor dit heerlijke stel gaan!"

Christel
Weddi event planning

Meer foto's

deze lieve knappe ondernemer mochten wij fotograferen toen we een ondernemersshoot organiseerde in Zandvoort al ruim een jaar geleden. Aileen heeft een enorm leuk bedrijf en de moeite waard om ook op Instagram te volgen @design.studiolien. 

Aileen
design.studiolien

Meer foto's

We mochten een shoot doen voor de confetti acadamy! Tijdens een live event maakte we foto's en een video van de sfeer die er was. Na afloop stond er nog een lunch op de planning samen met Raisa & Elsa. Toen konden we het natuurlijk niet laten om nog een aantal foto's te maken van deze lieve meiden. 

Raisa & Elsa
Confetti collective

Meer foto's

" Wat was het spannend om een videoshoot bij jullie in de planning te hebben staan! Maar vanaf het eerste contact, per mail, wisten jullie al een hele fijne sfeer neer te zetten. En ook op de locatie zelf… er werd gelachen, gerust gesteld, en het leek of jullie alle tijd voor mij hadden. Zo relaxed. En dat merk je in de resultaten! De meest gehoorde reactie die ik er op kreeg, was : “Het is helemaal zoals jij bent”. Een groter compliment kon ik niet krijgen. Dat was precies wat ik wilde. En er is er maar één aan wie ik dat te danken heb, of in dat geval… eigenlijk twee… haha. Linda & Albart, ik kan en ga jullie zeker aanbevelen, ontzettend bedankt!!  Met een social boost; jullie ideeën voor een mooie feed op Instagram. En warempel, het werkt. Ik had het niet beter kunnen treffen! "


Leonie
Zeg het met liefde- Babs

Meer foto's

Al een heel aantal keer mochten we samen werken met Lisa! Een echte vakvrouw, Lisa is Goudsmid en echt enorm getalenteerd. Al jaren runt ze haar eigen onderneming, en al een aantal keer mochten wij haar sieraden vastleggen. Zo tof om een langdurige samenwerking aan mogen gaan met een klant. Dat maakt ons hart blij. 

Lisa
Goudsmid

Meer foto's