bekijk hier de video!

"Weetje.. jullie hebben samen echt iets heel moois gemaakt. Pfff.. Ik wist dat het een leuke middag ging worden, omdat ik wel al snel een klik met jullie zag. We vonden jullie gewoon zo mooi samen als fotografie koppel. En dan zetten jullie prachtige mensen ook nog eens zoiets neer. Ik was al enorm verrast en Rixt-Marieke ook met de foto's. Maar wauw, jullie hebben me echt geraakt!"

Bas en Rixt -Marieke

Terug naar review

Het is ontzettend fijn om Albart en Linda achter de camera te hebben. Twee lieve mensen met het hart op de juiste plek. De loveshoot die wij hadden was liefdevol en ongedwongen met een flinke dosis humor. Toen wij de foto’s te zien kregen zagen we onszelf precies zoals we zijn! Albart en Linda waren oprecht geïnteresseerd in ons liefdesverhaal en schieten de foto’s precies op het goede moment. Dit belooft wat voor onze bruiloft!

Mathilde & Bart

Deze foto's zijn gemaakt toen ik op Curacao een weekje weg was. Ik had dit prachtige stel al een paar keer gespot, en wat bleek? Het was hun huwelijksreis! Prachtige mensen, prachtige plaats. Love it!

Dit is wat Tess schreef:

" These are GORGEOUS!, thank you so so so much for these wonderfull pictures! They are stunning, I'm printing these out!"

Tess & Craig

Wij hebben genoten van de fotoshoot die we met Albart en Linda mochten hebben! We voelden ons heel erg op ons gemak en ervaarde de shoot als een soort date-day! Genoten dus! Albart en Linda zorgen voor gezelligheid en enthousiasme. Ook voelen ze elkaar goed aan en spat de plezier ook van ze af als stel! Het was een feest! Het leuke aan de foto's vinden we dat ze puur, niet te zoet en divers zijn! Een shoot bij Share, daar krijg je zeker geen spijt van!

Miriam en Mathieu